Oto przepis na wyjątkowo sycącą zupę jarzynową, którą można także wykorzystać w okresach przeziębienia zamiast tradycyjnego rosołu. Jest pełna witamin, różnorodnych warzyw, daje siłę i jest bardzo, bardzo zdrowa.
W przepisie znajduje się odrobina chlebka, którego lubię czasem dodać sobie do zupy – najlepiej, by był to chlebek z Twojego domowego wypieku – to jasne. A więc zaczynajmy!
Smacznego!
Choć fraza "dobra zmiana" może być odbierana różnie w naszym kraju, to tu skupimy się…
W dzisiejszych czasach nadciśnienie tętnicze stało się problemem dotykającym szerokiej publiczności, niezależnie od wieku czy…
Odrobaczanie to ważny element zachowania zdrowia, który często bywa pomijany. Regularne usuwanie pasożytów i toksyn…
W dzisiejszych czasach, kiedy coraz więcej uwagi poświęcamy składnikom naszej diety oraz produktom, które spożywamy,…
Medycyna wciąż nie rozwiązała zagadki choroby Alzheimera, ale istnieją pewne naturalne środki, które zdaniem badaczy…
Kolostrum, nazywane również siarą, od wieków zajmuje ważne miejsce w medycynie naturalnej. Ten wyjątkowy płyn,…
Komentarze
Pyszna :)
Bardzo lubię takie zupy, szkoda że dzieci jest tak ciężko do nich przekonać.
Nie robiłam jeszcze takiej. Przepis bardzo mi odpowiada.
Chętnie wypróbuję przepis. Robiłam całkiem inną jarzynową.
Taką zupę najbardziej lubię, szkoda że ciężko przekonać dzieci do jedzenia.
Ciekawy przepis nigdy nie robiłam takiej.
Może do takiej wersji będzie łatwiej dzieci przekonać.